peterz_pl Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Tak wiec mam własnego mmorpga. Niestety mój internet ma wiele ograniczen dlatego niemoge byc serwerem. Fajne by było jak by była stronka która np zarzucasz pliki i odpala dany plik, w tym przypadku plik serwera. Tak żeby działał cały czas. Może ktoś coś poradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Serwerów to akurat masz pełno w sieci... Na przykład cba.pl Ale jeśli chcesz stworzyć porządne MMO to wykup jakiś dobry serv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterz_pl Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 No dobra.. Ale Ja chce zeby oni odpalili mi plik serwer.exe :) I na idane ip sie potem połączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 To wykup sobie serwer dedykowany. Borkowi to pomogło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Borek to se całego kompa postawił, do tego nowe łącze i włala. ;) Najtaniej wychodzi VPS, ale to i tak minimum paredziesiąt zeta miesięcznie. Jak nie masz możliwości, to już po mmorpgu. W tym przypadku robi się tak jak Borek. Pokazuje grę światu stawiając grę na swoim czy kumpla kompie i czeka aż znajdzie się ktoś chętny wspomóc grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterz_pl Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 No wlasnie juz to rozkimilem. Na 5 kompow wysle gre, do wspoltworcow. Kto bedzie akurat siedzial to na stronie wyswietli sie ze ten serwer jest online i do niego idzie :) Oni maja lepszy net. Można temat zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Można temat zamknąć Samemu możesz zamknąć temat klikając na dole na "Opcje moderowania" i "Zamknij temat". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi