murdalow Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Mam problem z winampem gry chodzą na 5.1 a muzyka w winampie tylko na 2 głośnikach. Odinsta...przeinst.. i nic wiecie jaka tego może przyczyna że nie gra muza we wszystkich głośnikach? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Wejdź w opcje Winampa i jako wyjście dźwięku ustaw plugin DirectAudio i ustaw w nim odpowiednio na 5.1. Ewentualnie, przejdź na Foobar2000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Wejdź w opcje Winampa i jako wyjście dźwięku ustaw plugin DirectAudio i ustaw w nim odpowiednio na 5.1. Ewentualnie, przejdź na Foobar2000. Działa DZIĘKUJE :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Ja mam ostatnio lepszy wałęk :P odpalam winampa a tu sie pokazuje pierwsze okno i nagle bum. Ten smieszyny bład co pyta czy wysyłać raport o błędach czy nie xD. Wiecie taki błąd co nie wiadomo co jest przyczyną a komp mowi że poprostu trzeba zamknąć i ch*j ci do tego xD. I tak samo ma moj kolega ostatnio. Ten kolega podejrzewa że łyknął jakiegoś syfa przez gg xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Pewnie wystarczy przeinstalować Winampa lub sprawdzić komputer antywirusem, adaware i innymi takimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi