Piczer Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Mam do pokazania kolejny lib, ale mój pierwszy :) Zawiera on klocki z prostymi particlami zawartymi w helpie. http://www.gmclan.org/up1633_3_Effects.html hasło: piczerpass Czekam na komentarze! :) P.S: Screen w zipie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Ee, właściwie to nic nowego, jak w zakładce "Extra" w zarejestrowanej wersji :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 no ale jełśi ktoś nie ma zarejstrowaniej wersji.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 ...to i tak nie skorzysta z particlow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 No, ale n00by se nie poradzą z tamtymi klockami ;) Moje ułatwiają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Ale n00by zazwyczaj też nie mają zarejestrowanej wersji, więc raczej i tak nic nie zdziałają xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi