maciusiowo1 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Tak jak w temace :-p - mam problem, gdyż mam dwa viewy roma (0 i 1) i każdy śledzi inny obbiekt. I tu problem, gdyż nie zanalzałem opcji klocka ani kodu do zmiany Viewa romu z poziomu obiektu. Może mi ktoś pomóc? Szukałem ale tyle nie na temat (nawet temat z almory mi wyskoczył). :helpsmile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Jeśli tylko chodzi o zmianę podążającego obiektu, możesz użyć funkcji view_object; bez potrzeby zmiany viewa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 ale gdzie to wstawić?, bo mi wywala errora HELP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 dobra poradziłem sobie view_object = <obkiet>; Ot cała tajemnica. A teraz zamknać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi