Vardi Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Witam Od paru dni mam problem z drukarką, a mianowicie przestała drukować. Zajrzałem do menedżera urządzeń i co widze ? Niema portu LPT, a zawsze był. Zainstalowałem go na nowo, ale teraz jak daje drukuj to nie wyświetla mi się błąd tylko poprostu niema reakcji ze strony drukarki (podłączałem ją pare razy, stronę testową którą się włącza przyciskiem w drukarce drukuje bez problemu). Miał ktoś taki problem ? Może ktoś wie jak go rozwiązać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Może ci się port spalił? :lol: Np powstało spięcie w drukarce i uszkodziła port. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Może ci się port spalił? :lol: Np powstało spięcie w drukarce i uszkodziła port. Drukarka była nie używana, więc w jaki sposób ? Ostatni raz gdy ją używałem działała bez zarzutów. Czy jest możliwość, że kabel się zepsuł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi