Raptile Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 moze mi ktos powiedziec jak sie robi forum? mam proga Incomedia WebSite X1. to prog do robienia stronek. ale tam mozena robic proste str ale jak zrobic forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_woozie Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 forum mozesz sobie zalozyc na www.fora.pl lub www.phorum.pl a jak chcesz mieć nad dosłownie wszystkim kontrole to załóż sobie konto na www.yoyo.pl i tam możesz zainstalowac sobie forum,np. phpBB 2 itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 yoyo - żal.pl, szkoda czasu na ten syf :P wolne jest, więc na forum się nie nadaje. w ogóle, odradzam polskie darmowe hosty bo są po prostu kiepskie w stosunku do zagranicznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Mojeforum.net jest nawet dobre...no napewno lepsze niż fora.pl i forumer:P a znacie jakieś lepsze zagraniczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptile Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Mojeforum.net jest nawet dobre...no napewno lepsze niż fora.pl i forumer:P tak sie sklada ze mojeforum.net nieistnieje chyba. ja niemoge tej strony otworzyc bo niby nieistnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Emmm. http://www.mojeforum.net ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 czasami tak jest że strona przez jakiś czas nie działa i fora na niej założone...ale to wkońcu darmowe @pietrus Co to ten cały Safe Mode?:Pi czy jest darmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 a znacie jakieś lepsze zagraniczne?chociażby 1gb.cc - ostatnio miało pewne problemy, ale chyba wszystko wróciło do normy. jedyna wada tego hostu to safe mode. safe mode: Safe mode jest to tak zwany tryb bezpieczny, który z założenia ma zwiększyć bezpieczeństwo na serwerach. Zabezpieczenia te sprowadzają się głównie do wyłączenia części potencjalnie niebezpiecznych funkcji lub ograniczenia działania innych. darmowy :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 ale czy darmowy? zna ktoś inne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 moze mi ktos powiedziec jak sie robi forum? mam proga Incomedia WebSite X1. to prog do robienia stronek. ale tam mozena robic proste str ale jak zrobic forum? Ale ty chcesz sam pisać skrypt forum? No to powodzenia. A co do darmowych hostingów; Słyszałem, że dość dobry jest funpic.org - 2500 MB miejsca obsługa PHP, osobiście nie testowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptile Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Ale ty chcesz sam pisać skrypt forum? No to powodzenia. za h**a niechcialbym robic forum..... na gm forum kliknij ppm na wolnym polu i kod zrodlwy. magia w h** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 yoyo - żal.pl, szkoda czasu na ten syf :P wolne jest, więc na forum się nie nadaje. Jak śmiesz obrażać YOYO?!!! A co do forum to załóż sobie stronę z PHP-Fusion i masz wspaniałe forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptile Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 forum juz mam ale jak moge zostac adminem? jestem na mojeforum.net ostatnio na jesdnej stronie czytalem jak zrobic taka strone. bylo wszystko dokladnie napisane ale to jest troche skomplikowane i nic nie zrozumialem....:(:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 za h**a niechcialbym robic forum..... na gm forum kliknij ppm na wolnym polu i kod zrodlwy. magia w h** To tylko CSS + HTML czyli najprostsza część każdej strony :P. Do tego dochodzi m. in. JS czy wykonywany po stronie serwera PHP. A to jest już wyższa szkoła i w dużej mierze umiejętność programowania ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptile Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 co to jest FTP adress??? mozna podac przyklady...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 co to jest FTP adress??? mozna podac przyklady...??? FTP adres, to adres poprzez który łączysz się z serwerem swojej strony. Najlepiej przez klienta FTP x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptile Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 a jak moge zrobic taki odnosnik (kliknij tutaj), ze po kliknieciu wejdzie mi na podana strone...??? bo wlasnie robie sobie stronke i chce miec taki odnosnik na forum..... Naucz się HTMLu to będziesz wiedział. wrrrr no powiedz mi pls. ja z reguly nielubie sie uczyc ani nic czytac.... najchetniej to byl gral calymi dniamy w wolfenstein: enemy territory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Naucz się HTMLu to będziesz wiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptile Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Naucz się HTMLu to będziesz wiedział. cos mi sie wydaje ze to powinno byc jakos tak ale niepasuje mi to jakos: <a href="http://enemysirforum.mojeforum.net" target="_blank">moje forum:D</a> jesli cos w tym stylu to prosze podaj poprawnie. pls <a href="http://enemysirforym.mojeforum.net">forum</a> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 cos mi sie wydaje ze to powinno byc jakos tak ale niepasuje mi to jakos: <a href="http://enemysirforum.mojeforum.net" target="_blank">moje forum:D</a> jesli cos w tym stylu to prosze podaj poprawnie. pls <a href="http://enemysirforum.mojeforum.net">moje forum:D</a> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 no powiedz mi pls. ja z reguly nielubie sie uczyc ani nic czytac.... najchetniej to byl gral calymi dniamy w wolfenstein: enemy territory Więc mamy się uczyć za ciebie? Ja się HTMLa nauczyłem w 3 godziny jak miałem 11 lat -_-. Odnośnik do forum by wyglądał tak: (Zgodnie ze standardami W3C) <a href="http://adresforum.pl/">Opis hiperłącza</a> Jeśli użyjesz target to strona nie przejdzie walidacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptile Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Więc mamy się uczyć za ciebie? Ja się HTMLa nauczyłem w 3 godziny jak miałem 11 lat -_-. Odnośnik do forum by wyglądał tak: (Zgodnie ze standardami W3C) <a href="http://adresforum.pl/">Opis hiperłącza</a> Jeśli użyjesz target to strona nie przejdzie walidacji. ok no i tak wlasnie zrobilem ale cos dobrze to to niedziala.... czy cos jeszcez trzeba dopisac?a jesli wszystko jest dobrze to mozesz zrobic taki odnosnik dla mnie z moja stronka? http://enemysirforum.mojeforum.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Nie kumam o co chodzi :P. Gdzie mam ci zrobić ten odnośnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptile Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 znalazlem cos tam wlasnie jest napisane tak jak koledzy radza...... http://www.kurshtml.boo.pl/html/do_adresu_...,odsylacze.html <font color="green">blablabla</font> ale to dzikie! jakos to to niedziala:( <span style="color: red">Ten tekst został napisany czcionką koloru czerwonego</span> czemu to niedziala? <body text="red"> ehh </body> no co jest kurcze?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 znalazlem cos tam wlasnie jest napisane tak jak koledzy radza...... http://www.kurshtml.boo.pl/html/do_adresu_...,odsylacze.html <font color="green">blablabla</font> ale to dzikie! jakos to to niedziala:( <span style="color: red">Ten tekst został napisany czcionką koloru czerwonego</span> czemu to niedziala? Bo na forum używasz BB-Code a nie HTML Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptile Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Bo na forum używasz BB-Code a nie HTML ehh fajnie sie namenczylem :):) kurcze czemu nikt mi tego niepowiedzial wczesniej? a tak wogole to widze jak ludzie na tym forum robia takie odsylacze.... jak oni to robia? moje forum :D o dzieki:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 [url=http://adreslinka.pl]Tresc[/url] Lub też [url]www.twojlink.pl[/url] Poza tym cały kod BB masz w pomocy do IPB :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptile Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 :bye1: moze mi ktos przypomniec jak sie sprawdzalo cookies strony..... bo mi sie zapomnialo:) wiem ze to bylo jakos tak ale niedokladnie tak :) java script: cookies cos po tym ":" bylo ale troszke mam problemy z pamiecia :mellow: cos jest na tym forum zje**** bo niemoge napisac java script: razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 :bye1: moze mi ktos przypomniec jak sie sprawdzalo cookies strony..... bo mi sie zapomnialo:) wiem ze to bylo jakos tak ale niedokladnie tak :) java script: cookies cos po tym ":" bylo ale troszke mam problemy z pamiecia :mellow: cos jest na tym forum zje**** bo niemoge napisac java script: razem Cookies są trzymane w cache'u przeglądarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptile Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Cookies są trzymane w cache'u przeglądarki. wiem ale jest takie polecenie do wpisania w przegladarce i ci wtedy pokazuje cookies strony na ktorej jestes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi