puziqqq Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Witam, mam problem z 39DLL, a mianowicie nie umiem go przerobić(tzn. przykładów) ani nic. czy natym świecie byłby ktoś łaskawy i przerobił przykład: https://gmclan.org/index.php?sciagnijplik=106, aby był na 2 graczy i wykożystywał 39DLL. z góry THX... jak zrobie tą moją grę to dam co creditu jako "Conecting system creator" czy jakoś tak :P Prośba o przerobienie przykładu to domena początkujących. Temat przenoszę. Marmot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 A z tutoriala to już skorzystać nie łaska, no ?? :P Wątpię czy by ci ktoś to tak jakoś przerobił, bo nie tyle, że ten przykład ma kopyrajta Pietera i pabla<numerki z tym niebieskim kolesiem w avatarze :P>, ale to przecierz jest dość proste, abyś sam na to wpadł... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puziqqq Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Wątpię czy by ci ktoś to tak jakoś przerobił, bo nie tyle, że ten przykład ma kopyrajta Pietera i pabla ale ja chce zobaczyj tylko jak to przerobić, nie chce tego modyfikować tylko zobaczyj jak to zostało przeniesione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 To znaczy co ? Chcesz się dowiedzieć po prostu jak zrobić to na multiplayer'a na 39dll ?? To chyba nie jest zwykłe podpatrzenie ale w istocie przerobienie ;/ - a to radziłbym zapytać autorów albo kogoś kto się zna na 39dll (ja osobiście się nie znam, bo prawie z niego nie korzystałem, częściej sam robiłem multiplaya :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 czemu akurat ten przykład? Przeciez razem z dll są przykłądy gry na 2 ktore tłumacza idealnie, i na tej samej zasadzie robi sie inne gry na 2 (prawie tej samej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puziqqq Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 nie wiem czemu ten przykład :P, chyba dlatego że fajnie zrobiony :P a co do tych przykładów w 39DLL to jak nawet obrazek dam tą się rąbią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puziqqq Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 a więc tak czy zrobi ktoś przykład z wykorzystaniem 39dll z 2 postaciami i poruszaniem się klawiaturą ? z góry thx... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi