Szymek Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Jak mam domenę simonell.no-ip.pl to przekierowuje mnie na router, a czy idzie do tego adresu coś dopisać aby przejść na localhost mojego komputera moje lokalne ip to 10.0.0.13 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Ale ja mam router(z zmiennym ip) i mam no-ip i ten no-ip przekierowuje mnie na router i chce żeby dobisać coś do adresu żeby przekierowywało na mój komp bo niemogę grzebać w konfiguracji (mój chamski szwagier zmienił hasło i nie chce podać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Odpowie mi ktoś czy nie ? :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Wydaje mi się, że trzeba postawić na routerze tunel. Bez hasła dostępowego do routera raczej nic nie zdziałasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi