Sylwester Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Chodzi mi o to ze jak mam 2 kwadraciki i kazdy ma jakis przypiety dzwięk do siebie. no i jak wezme jeden dzwiek(nr.2) przesune i puszcze na kwadrat(nr.1) to zeby nr1 zmienil swoj dzwiek na ten ktoremu jest przypisany dany kwadrat. nie wiem jak to inaczej powiedzieć <_< to narazie na tyle z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Operuj na zmiennych i kolizjach. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 kurde nie umiem...moze jakis przyklad?z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 kurde nie umiem...moze jakis przyklad?z gory dzieki A czemu przykład? Najpierw ustawiasz zmienne które odpowiadają poszczególnym dzwiękom. Gdy jeden kloc zderzy się z drugim zmieniasz zmienną. No i na podstawie tego wyjaśnienia możesz to zrobić na klockach nawet. Po co komu jakieś bzdetne przykłady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 ale jak zrobic zeby przesuwać kwadraty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 A opcja szukaj? https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...;hl=przesuwanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi