Lampard Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 To tak... Chodzenie w 4erech kierunkach wiem jak zrobić (ah, miscz :D). Ale teraz... chcę takie coś, że mam celownik na planszy, który ustawia się na pozycji myszy (a kursor się chowa). I żeby ta postać się zawsze patrzyła w ten celownik (of korz, miłoby było jakby to był 360* obrót). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 https://forum.gmclan.org/index.php?act=Sear...ite=celownikiem Użyj opcji Szukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 https://gmclan.org/index.php?plik=82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lampard Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Ah, no racja... sry. Ale teraz: W GMie jest możliwość ustawiania HOT SPOTów i Action Pointów? (Tzn. bo chce żeby postać się kręciła w miejscu, a teraz jak się kręci to się przemieszcza :( ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 image_angle=direction; ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lampard Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Lmao rotfl. Przecież to już mam... Obraca się... ale jak się obraca to nie robi tego naturalnie, a chcę żeby się w ogół siebie obracał, a nie w okół punktu za nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Lmao rotfl. Przecież to już mam... Obraca się... ale jak się obraca to nie robi tego naturalnie, a chcę żeby się w ogół siebie obracał, a nie w okół punktu za nim. Ustaw originy w edycji sprite'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lampard Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Ano, rispekt + . Bardzo Ci dziękuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi