Nikas Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 siemka! ;( niech ktos mi wkoncu napisze tutaj a nie wszyscy objecuja a nie robia!!niech ktos napisze jak zrobic by 1.wrog mial zycie 2.Ja mial zycie 3.wrog mnie atakowal 4.kazdy wrog mial osobne zycie!! prosze neich ktos na to odpowie 5.O i jeszcze zeby bylo ze wrog ma mnie atakowac po odpowiednim zblizeniu! PLSS!!help!!1 :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 To już wszystko było, jedno z tych pytań nawet niedawno. Tak trudno jest ci użyć funkcji szukaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 siemka! ;( niech ktos mi wkoncu napisze tutaj a nie wszyscy objecuja a nie robia!!niech ktos napisze jak zrobic by 1.wrog mial zycie 2.Ja mial zycie 3.wrog mnie atakowal 4.kazdy wrog mial osobne zycie!! prosze neich ktos na to odpowie 5.O i jeszcze zeby bylo ze wrog ma mnie atakowac po odpowiednim zblizeniu! PLSS!!help!!1 :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: 1. Zmienna z życiem wroga 2. Zmienna z twoim życiem 3. Twoje zmienna z życiem -=1; w kolizji z wrogiem 4. Zmienna z życiem wroga musi być lokalna 5. if (distance_to_object(player)) { //akcja z punktu 4; } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Prawda, chociaż na dłuższą metę to wcale nie jest takie proste... On by chciał raczej profesjonalny przykład. Poszukaj więc czegoś , co się nazywa "System walki ala Tibia" a tam znjajdziesz wszystko czego potrzebujesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 1.wrog mial zycie w create wroga: zycie=100 2.Ja mial zycie Możesz tak samo zrobić swoje życie jak i wroga 3.wrog mnie atakowal w kolizji bohatera z wrogiem zycie-=1 4.kazdy wrog mial osobne zycie!! w create wroga: zycie=100 I już ma każdy osobne punkty życia 5.O i jeszcze zeby bylo ze wrog ma mnie atakowac po odpowiednim zblizeniu! Black wyjaśnił już :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi