Sasuke-Kun Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Potrzebuje pomocy co zrobic aby menu w kursie przesunąć na wybraną pozycję i jaka jest komęda do teleportu do wybranego miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Potrzebuje pomocy co zrobic aby menu w kursie przesunąć na wybraną pozycję Mógł byś bardziej wytłumaczyć bo nic nie rozumie. :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 jaka jest komęda do teleportu do wybranego miejsca Jeśli chodzi ci o teleport do innego roomu to użyj tego: room_goto(nazwaroomu); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Mógł byś bardziej wytłumaczyć bo nic nie rozumie. :huh: Noto tłumacze menu jest w górnym lewym rogu ekranu a ja chce je mieć na środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Według mnie łatwiej (i na pewno estetyczniej) było by gdybyś zrobił menu na spritach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Daj skrypt tego swojego menu, bo jasnowidzami nie jesteśmy, a to pewnie coś w skrypcie jest ustawione inaczej, a ty nie umiesz przestawić ;p . Takie są skutki kopiowania gotowców ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 http://rapidshare.com/files/20679394/Menu.gmk.html sciagnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 http://rapidshare.com/files/20679394/Menu.gmk.html sciagnij Daj to w GM6 i na gmclanowym uploaderze, bo z rapidshare nie ściągnę, a nie mam i nie chcę mieć Gm 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 niemam gamemakera 6.0 mam tylko 7.0 bo mam pro edition EDIT: Przydało by się menu wybierania postaci jak super smash bros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Był gdzieś tam przykladzik wybierania postaci, a jeśli chodzi o teleportowanie do miejsca x/y to napisz po prostu x = <miejsce>, y = <miejsce>... A co do rysowania menu, to także zmień współrzędne x i y w draw_cośtam cokolwiek to masz, czy text, czy sprite, ale pokombinuj ze zmiennymi x i y... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Jak dla mnie prosciej jest narysowac samemu tlo menu, potem przyciski (buttony)... Nastepnie menu ustawic jako background rooma, a z przyciskow zrobic objecty ktore umiescic w tym wlasnie roomie. W kazdym objekcie przycisku zrobic odpowiednia funkcje (czyli np. ze jak nacisniemy lewy przycisk myszy to przeniesie nas gdzies tam)... Zreszta nie chcialbym nic mowic ale takich tematow bylo juz od groma wiec wystarczy aby uzyc opcji "Szukaj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Ok thx temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 No to zamknij... xD A sry, sie nie da ;/ uuuuu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hix Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Raczej da sie zamknac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi