Sasuke-Kun Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 A więc potrzebuję pomocy mam zamiar zrobić grę SuperSmashBros Online tylko ze niemogę zdobyć niektórych skryptów: Gra przez neta na 2 Menu gry :P w nim wybieranie gra przez neta i Tryb Arcade Ekran wybierania postaci Skryptu na widok MP i na ładowanie go przez przycisk "Z" Licze na waszą pomoc z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Marca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Wiesz co? Ty po prostu nie zrobisz tej gry. Co to znaczy "nie mogę zdobyć niektórych skryptów". Skrypty to się pisze samemu, a nie skleja gierki z przykładów. Umiesz GML? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Niewiem coto GML :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Marca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 https://gmclan.org/index.php?artykuly=17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 A więc potrzebuję pomocy mam zamiar zrobić grę SuperSmashBros Online tylko ze niemogę zdobyć niektórych skryptów: Gra przez neta na 2 Menu gry :P w nim wybieranie gra przez neta i Tryb Arcade Ekran wybierania postaci Skryptu na widok MP i na ładowanie go przez przycisk "Z" Licze na waszą pomoc z góry thx najlepiej zacznij od początku, bo te ''niektóre'' skrypty to Twoja cała gra. Zacznij od menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Pomogliście xD a tak apropo niema przyszpieszonego kursu ? bo troche zadługi :/ Ale biore się do roboty EDIT: Zrobiłem już menu XD niewiedziałem że to takie proste XD EDIT2: Mam jeszcze problem bo zrobiłem menu ze skryptu na https://gmclan.org/index.php?czytajart=24 i niewiem jak te menu na srodek przesunac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Ech... naucz się w szkole na matematyce o współrzędnych, i wywnioskuj coś z tego. @pablo: Ten protokół gry w sieci na emulatorach to bodajże się Kaillera nazywa i jest wspólny dla wszystkich emulatorów które go używają. (Ja chce pograć z kimś w Guilty Gear, jak znajdę roma bo wersja na PC bezsensownie nie ma multi :(.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 omg! SSB to bardzo moocny tytuł i zeby zrobic klona trzeba byc bardzo dobrym programista.. pozatym jak chces z grac przez neta to jest taki specjalny emul co pozwala na gre w SSB na necie -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 o ciebie znam ty jesteś z zelda central robiłeś grę zelda online sry za OFF top Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi