Raptile Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 mozecie mi podac stronke na ktorej mozna kupic "od zera do gier kodera" ...... pls pls. z góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Ten poradnik jest za darmo. Poszukaj na google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Instrukcja: U góry przeglądarki, tam gdzie jest pasek adresu... No tak, trzeba wytłumaczyć. To takie białe na środku u góry. No więc klikasz na to... O, zaczęła tam migać taka prosta linia! Coś jak |. No więc teraz wpisujesz: w w w . g o o g l e . p l Już? Mam powtórzyć? No więc: w w w . g o o g l e . p l ... Jeśli nadal nie umiesz, po prostu kliknij tu: CLICK! No dobra. Więc jesteś na stronie. Na środku, pod takim fajnym kolorowym napisem(GOOGLE) jest biała ramka. Fajna, nie? Teraz kliknij na nią i wpisz "O d z e r a d o g i e r k o d e r a" Znowu nie wiesz co? Powtarzam: "O d z e r a d o g i e r k o d e r a" A teraz ten biały przycisk "S z u k a j w G o o g l e" Później klikasz na takim linku. Wiem, że sobie nie poradzisz, ale mi się już nie chce tłumaczyć. Użyj wszystkich swoich 2 IQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 http://rs55.rapidshare.com/files/12047087/...gier_kodera.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptile Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Instrukcja: U góry przeglądarki, tam gdzie jest pasek adresu... No tak, trzeba wytłumaczyć. To takie białe na środku u góry. No więc klikasz na to... O, zaczęła tam migać taka prosta linia! Coś jak |. No więc teraz wpisujesz: w w w . g o o g l e . p l Już? Mam powtórzyć? No więc: w w w . g o o g l e . p l ... Jeśli nadal nie umiesz, po prostu kliknij tu: CLICK! No dobra. Więc jesteś na stronie. Na środku, pod takim fajnym kolorowym napisem(GOOGLE) jest biała ramka. Fajna, nie? Teraz kliknij na nią i wpisz "O d z e r a d o g i e r k o d e r a" Znowu nie wiesz co? Powtarzam: "O d z e r a d o g i e r k o d e r a" A teraz ten biały przycisk "S z u k a j w G o o g l e" Później klikasz na takim linku. Wiem, że sobie nie poradzisz, ale mi się już nie chce tłumaczyć. Użyj wszystkich swoich 2 IQ. floodnik ale za taka kaleka to ja niejestem............... tak to mozesz tlumaczyc do dziecka 3 letniego......... thx jecht Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi