Fox Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Witam Czy po pobraniu takiego Visual Studio z internetu trzeba się gdzieś rejestrować czy coś? I czy jestem bezpieczny, tzn. że np. z programów które zrobię za jego pomocą da się wyciągnąć jakiś numer seryjny czy cuś? Wiem że to może jest nielegalne ale chodzi mi tylko o wiedzę teoretyczną ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Teoretycznie trzeba się rejestrować u Microsoftu ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fox Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 To co z takimi ludżmi co naprawde sobie kupią i niemają neta? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Nie no wtedy to masz oryginalny, z licencją i kluczem i nigdzie nie musisz się rejestrować - nawet "u Microsoftu©" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 ...ale i tak zawsze nie jest, bo czasami pomimo kupna np: wersji sklepowej, producent "po chamsku" wymaga jeszcze rejestracji przez Internet, a to boli kogoś, kto nie ma neta :( Spyro zaraz powie: jak można żyć bez neta!!! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Marca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Nie słyszeliście o rejestracji przez telefon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Spotykałem się z przypadkami, w których taki rodzaj rejestracji nie był oferowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Ale porządniejsze firmy typu Microsoft czy Adobe oferują aktywację produktu przez telefon. (odbiło mi xd ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Ależ jak to można nie mieć neta ??!! Toż to zbrodnia i hańba ! Taa, jak ktoś nie ma neta, to wiele nie porobi na kompie, więc po co mu jeszcze Visual Basic...? :P A zresztą, tym którzy mówili o rejestracji przez telefon: każdy mądry by se nata mógł właśnie przez telefon podłączyć jak se umie :D @Marmot: xD mam cię ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 No co, akurat Microsoft jest porządną firmą, gdyby nie te ceny i takie niedopracowanie produktów (nie wiem jak jest z Vista, ale wszystkie poprzednie takie były xd ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Nie no, ja się z tobą zgadzam w 200% ! A teraz Vista wyszła im nareszcie dobrze, chociaż są jednak te braki w kodach osłony sieci i firewalli, przez co niektórzy się znechęcają i mają małe problemy...;/ Ależ ja absolutnie nic nie mówiłem... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 rotfl, wstydź się takich pytań, nie jesteś bezpieczny, mam twoje ip, już ślę policji i spamerom :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi