Ikeni Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Jak zrobić, żeby ekran podążał za bohaterem? Patrzyłem do FAQ ale ja w ogóle nie mam zakładki Vievs :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Włączasz room a w nim zakladke views. Tam masz pole "Object following" -tam sie wybiera objekt za jakim ma podążać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikeni Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 No włączam room i nie mam Views, możesz dać screena z zaznaczonym gdzie to jest bo ja chyba jestem ślepy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 musisz właczyc advance mode, w menu file-->advance mode :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 No włączam room i nie mam Views, możesz dać screena z zaznaczonym gdzie to jest bo ja chyba jestem ślepy. TU masz screena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikeni Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 A można zrobić żeby ekran szedł przed bohaterem z nie jak on go dotknie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Jak może bohater dotknąć ekranu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikeni Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Chodzi ci jak dotknie krawedzi rooma (ekranu)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikeni Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 vbor i xbor w opcjach viewa zmień na tyle pikseli ile potrzebujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikeni Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 jak chcesz aby przy dotknieciu sie zmienialo to ustaw (po sprawdzaj sobie) od 0 do 10 gdzies... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi