Vestor Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Powstało studio Gritstajn poszukuję grafika to jego gazetka jest uaktywniana co tydzień adres strony www.gritstajn.za.pl gazetki http://www.gmclan.org/up1982_4_Gritstajn.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Łooo, strona cudo. Zaraz ocenię samą gazetkę. EDIT: Ech, gazetka w formie exe. ;P Skradłeś mój pomysł za czasów AAGM! Oczywiście nie przeczytam bo mam linuxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Zaraz zobaczę tą gazetkę. Mam nadzieję ze lepsza niż strona... EDIT: Błeeee... Ten jeden odgłos oznacza to co się stało jak zobaczyłem to "coś". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Sokrki za stronke jeszcze niedobracowana bardzo pszepraszam a gazetka to tylko początek nic wielkiego stronka się rozwija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Słaba ta gazetka :) I dlaczego stworzona w .exe? o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi