miki77 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Chodzi mi o kupno Farmer Frana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Aaa no to rozumiem, spoko sam bym mógł kupić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 oczywiście grali w demo a przy tworzneniu gry byli przy mnie i wiedzą jakie zmiany zaszły i jakie nastąpią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Co to władcy much nie słyszałem nigy o takiej kreskówce?! Warn. Powód poniżej. ;] Dawidsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Co to władcy much nie słyszałem nigy o takiej kreskówce?! I odświeżyłeś temat po to, żeby nam to przekazać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Jezu, ta gra jest zajeb...! Wkońcu coś o Włatcach Móch. 5/5 jak nic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Co to władcy much nie słyszałem nigy o takiej kreskówce?! Warn. Powód poniżej. ;] Dawidsu To lepiej żebyś nie wiedział, chyba że śmieszą Cię żarty niskich lotów ( czytaj proste i niewyszukane jak cep, na poziomie podstawówki). Obejrzałem u kuzyna 2 odcinki i już miałem dość -> nudne. Do Family Guy'a, South Parka, Simpsonów czy Futuramy to to się nawet nie ma co mierzyć. A może, to ja się starzeję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Do Family Guy'a, South Parka, Simpsonów czy Futuramy to to się nawet nie ma co mierzyć.a Beavis & Butthead to co? pies? :P no i również uważam, że Włatcy Móch to kiła. tylko dla masochistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzewiec Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 - Jako przeciwników trzeba było użyć raczej Zajkowskich, Pani Frał bardziej na pasuje na Bossa, a kilkanaście klonów Zajkowskiego wygląda lepiej, niż kopię Pani Frał. - Co do grafiki: Zamiast postaci wyciętych z filmików z You Tube, mogłyby być postacie rysowane w jakimś programie graficznym(Broń Boże w Paint'cie, chyba, że ktoś ma talent do rysowania w wyżej wspomnianym programie). Grafika: 6/10 (Ocenę podwyższyłem, gdyż animacja postaci Czesia jest ładna.) Dźwięk: 4/10 (Głos Czesia moim zdaniem niezbyt ci wyszedł.) Grywalność: 3/10 (Postać blokuje się na platformach.) Ocena Ogólna: Na zachętę 6/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Chłopcze, wiesz że odkopywanie starych tematów jest niezgodne z regulaminem? tym razem bez warna sie obejdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi