nowyyy31 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 siema mam problem z free pascalem bo mam kod zrodłowy poprawnie napisany i mi wyskakuje przy kompilacji bład can't find unit graph prosze o szybkom pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Zapewnie w katalogu fpc/źródła nie ma biblioteki służącej do wyświetlania grafiki (jak sie to nazywało - nie pamiętam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowyyy31 Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 a z kad mozna sobie scaiganac biblioteke do grafiki ?? ale moim zadniem jest bibioteka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Graph to jest dodatkowy moduł do Pascala służący do wyświetlania grafiki 13H. click Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi