p-ter Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Mam na dyskietce ważne rzeczt, pliki z opne ofica ale nie moge wejśc na nie bo prosi o hasło (zapomniałem). Ma ktoś jakiś pomysł jak to odzyskać? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Możliwe, że w necie są jakieś łamacze haseł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Hasło? Do otwarcia dokumentu, rozpakowania archiwum, otwarcia dyskietki czy do czego? Napisz trochę dokładniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Hasło do Open Offica bo taki plik mam na dyskietce i nie pamiętam hasła... :( Przeczytałem to niżej i zawału dostałem... mam na tej dyskietce teksty na moją płytę :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Marca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 No to masz przekichane. Trzeba było hasłować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly158 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 to powinno pomóc - " Open Office Password Recovery " http://www.internetstandard.pl/ftp/13228/O...ry%201.0.0.html powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi