Fire Devil Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Jak zrobic abyśmy ruszali ludkiem tzn mam sprite i robie objects i robie add event>create>startmoving a direction i sam idzie łat de fak? Jestem newbie nie wyzywać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Jak zrobic abyśmy ruszali ludkiem tzn mam sprite i robie objects i robie add event>create>startmoving a direction i sam idzie łat de fak? Jestem newbie nie wyzywać :D No bo wstawiasz do eventu Create czyli do akcji która ma się wykonywać po stworzeniu obiektu. Daj to do np. keyboard.left czy right i wuala ;) btw. Co to w ogóle za nazwa tematu? ?!O_o!? Czytaj regulamin :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fire Devil Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 A tak może wiecie jak dobrze rysować w programach graficznych ludki itp?? BTW szukam grafików :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 A tak może wiecie jak dobrze rysować w programach graficznych ludki itp?? BTW szukam grafików :) Zacznij rysować i... już? Nie ma określonego przepisu jak rysować. Twórz, twórz, ćwicz i się ucz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Paint i do roboty, przecież to łatwe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Od painta dto można zacząć póżniej polecam gimpa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 A jak będziesz chciał 3D to Blendera użyj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fire Devil Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 No nie umiem zrobić płynnych ruchów np komandosa :P :D nie wiem jak cienować za bardzo :P :crying: PLAX HALP :lol: Jak zrobić żeby chłowiek jak stał np oddychał albo jak szedł żeby ruszał nogami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 No nie umiem zrobić płynnych ruchów np komandosa :P :D nie wiem jak cienować za bardzo :P :crying: PLAX HALP :lol: Jak zrobić żeby chłowiek jak stał np oddychał albo jak szedł żeby ruszał nogami? Ułóż na nim pixele w taki sposób aby wyglądały na oddychanie, w kolejnej kratce nieznacznie je przesuń, etc. Nie wiem jakiej odpowiedzi ty oczekujesz :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi