Moho Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Witam Sprawa nie cierpiąca zwłoki, potrzebuje wiedzieć jak zainstalować Windows'a 95 na czystym dysku 2GB bez dyskietki startowej, ponieważ nie mam w kompie stacji dyskietek. xD Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 I ile to się trzeba było wygadać... zamykam temat bo udało mi się zdobyć stacje dyskietek. Pozdrawiam i dziękuje za próbę pomocy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Marca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Oh ! Przepraszam ! Na prawdę nie chciałem ! To przez omyłkę, zresztą, może nie wiesz, ale dwa lata temu Microsoft Š udostepnił 95 i 98 do użytku publicznego... Ale jaja, nie...? :PBullshit. Nawet 3.11 nie jest darmowe. Słuchaj Spyro, jak nie masz nic do powiedzenia w temacie, to w ogóle nie odpisuj, następnym razem będzie warn, bo już przesadzasz, za często Cię "ponosi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi