p-ter Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Robie kalecznie bloga.Wiecie może jak to zrobić żeby muzyka (moja)grała na blogu? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 1. Dla tego znacznika możliwe są dodatkowe atrybuty: 1. Ilość powtórzeń: <bgsound src="ścieżka dostępu do pliku dźwiękowego" loop="n" /> gdzie "n" oznacza ilość powtórzeń (dla loop="infinite"" jest to nieskończoność). 2. Poziom głośności: <bgsound src="ścieżka dostępu do pliku dźwiękowego" volume="v" /> gdzie "v" oznacza poziom głośności (od "-10000" do "0"). 3. Balans głośników (w przypadku dźwięku stereofonicznego): <bgsound src="ścieżka dostępu do pliku dźwiękowego" balance="b" /> gdzie "b" oznacza balans między głośnikami (od "-10000" do "+10000"). 2. nie ten dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 1. 2. nie ten dział. Gdzie to trzeba wstawić jak jestem na blogu? Od wczoraj go robie dlatego nie kapuje... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Gdzie to trzeba wstawić jak jestem na blogu? Od wczoraj go robie dlatego nie kapuje... <_< Otwórz plik index i edytuj znacznik body Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Heh, dlaczego daleś to do PHP? Przecież to jest HTML, chociaż już chyba nie XHTML. Pozdro, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 A na jakim "serwerze" robiesz ten blog? Jak na Onecie to nawet nie marz od muzyce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Ściągnij WordPressa i jedź ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Ściągnij WordPressa i jedź ;) Tak. Dostaniesz od razu grająca muzykę, cały zestaw Mp3 i dyskografię wszystkich zespołów od 1289 do 2004 roku. Jemu nie chodzi o skrypt bloga tylko o odtwarzanie muzyki :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Chodzi mi o to, że tam można se wklić jakiś kod HTML czy inny, a na takim onecie - nie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 na onecie to mam i nima tu body head i takie tam nic niema gdzie mozna ludzkiego bloga zrobić? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 na onecie to mam i nima tu body head i takie tam nic niema gdzie mozna ludzkiego bloga zrobić? :) Weź jakiś darmowy hosting i wgraj tam skrypt jakiegoś bloga, albo napisz se swojego i ot, cała filozofia ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 na onecie to mam i nima tu body head i takie tam nic niema gdzie mozna ludzkiego bloga zrobić? :) Dobry jest jeszcze podobno blox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 blog.pl ;PP Tam jest chyba header. A kodzik to chyba taki: <sound src="¶cieżka" \> W huj* kodowanie ISO mam jak co¶ to wiecie. Pozdro, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 blog.pl Czy czasem blog.pl nie jest płatny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Do blogów to www.wordpress.com :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Weź jakiś darmowy hosting i wgraj tam skrypt jakiegoś bloga, albo napisz se swojego :) i ot, cała filozofia ;). w czym napisać bloga? skąd wgrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lampard Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Bloga napisać... w notatniku nawet można ^^'. Co do darmowego systemu... to http://wordpress.org/ Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Bloga napisać... w notatniku nawet można ^^'. To już lepiej nauczyć się HTMLu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 XD O_O w notatniku mozna napisac html'em XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lampard Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 W notatniku można napisać nawet kod źródłowy Pascala, a następnie w kompilatorze go otworzyć :). "To już lepiej nauczyć się HTMLu." Huh, tu mi właśnie chodziło, że może sobie napisać w notatniku HTMLem :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 W notatniku to możesz nawet napisać w PHP, RoR, ASP, ASP.NET, JavaScript, w czym chcesz! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 spoko biore sie zaHTMLa ale najpierw jakas gra musza zrobić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi