Kofel Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Witam! Jest to pierwszy i myślę, że nie ostatni przykład do GM. Jest to prosty LOG system, który możemy ładnie inicjować, drawować itp. Aha proszę was o wyrozumiałość ponieważ to mój pierwszy przykład, i nie wiem czy w miare stabilny. https://gmclan.org/up1836_11_logsys.html Pozdrawiam, Iv!n. P.S. Podkreślam, że Pablo mi pomógł ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Dobre :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 No no no, patrzam, że nawet niezły przykładzik jak na pierwszy raz... (mam na myśli tę obsługę scriptów no i engine - te drawowanie nie jest proste dla początkujących (bez obrazy :P) xD) Przyda się na pewno paru osobom... Życzę coraz większych postępów ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Heh, dzięki. Takie słowa otuchy mi się przydadzą. Jak chcecie mogę udoskonalać ten log ;p. Pozdro, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi