rryk Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Witam all mam pytanie czemu u mnie jak wstawię intro to przewija tak szybko ze ledwo co je widzę a che żeby szlo normalnie a i jeszcze jedno jak zrobić efekt jakby ktoś właśnie w tej chwili pisał na klawiaturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Witam all mam pytanie czemu u mnie jak wstawię intro to przewija tak szybko ze ledwo co je widzę a che żeby szlo normalnie a i jeszcze jedno jak zrobić efekt jakby ktoś właśnie w tej chwili pisał na klawiaturze może masz szybkiego kompa... <_< najlepiej na spritach zrób intro apotem image_speed= jeśli o to Ci chodzi, a to drugie nie wiem czy chodzi Ci o efekt pisania jakby litery lecuały na ekranie czy co? napisz dokładniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 mu chyba chodzi o textboxy takie jakie są tu w czyims przykładzie. Tzn jak ktos mowi to tekst sie sam pisze jak w starcyh gierkach rpg albo pokemonach na GB xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi