rryk Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Czy da sie aby gm odczytywał kod html tak jak zwykła przeglądarka (oczywiście dane pobierane są za pomocą gmsock lecz może ktoś zna jakiś skrypt żeby to przetwarzał jak inne przeglądraki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Albo przekonwertuj kod HTML do zwykłego i wrzuć do GM-a, albo uzyj klocka "Open a webpage in a browser" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Był niedawno taki temat i poradziłem poszukać informacji o silniku Trident, bo tylko on się wydaje, że będzie współpracować z GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 i co z tego tridenta jak nie znam kodów aby użyć tego klocka a co do Open a webpage in a browser co do tego to nei o to mi chodzi aby strona sie otworzyła w domyślnej przeglądarce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Napisałem - poszukaj na sieci informacji dotyczących korzystania z tego silnika, a potem korzystaj z wykorzystywania funkcji w DLLu. Odrazu powiem - jeżeli nie znasz GML na poziomie średnio-zaawansowanym, to się nie bierz za to, przerośnie cię to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Gdzieś na gamemaker.nl widziałem taki dll specjalnie napisany do GM. Ale się nim nie bawiłem, bo po co? Za duża konkurencja ;) Pozdro, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi