spyro Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 @ego<numerki, z najbardziej wzruszającą akcyją ze Star Warsa>: a ja myslałem że EgoZly PajOnk ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego5000 Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 @ego<numerki, z najbardziej wzruszającą akcyją ze Star Warsa> Haha dobre :P Próbowałem zrobić dla Zlego Pajonka zamieszkałego w ściekach w Wałbrzychu ale jakieś niewymawialne było :D Widać Zly Pajonk jest zbyt zly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Uoj, tak xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vemon Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Kowżuk Mikkub ;p bekowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 KAJKUT LISDAW... Ale moja ulica zaczyna się na cyfry! Tam pisze pierwsze "litery" ale jak z cyframi: KAJKUT 29LDAW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 kal Lud ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi