pio_trek Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 chodzi mi o wyswietlanie (caly czas) pinga gdzies na rogu ekranu, jezeli bylby np. 200+ to zeby kickalo gracza z komunikatem o lagowaniu ;p mysle ze to jest najlatwiejsze, bo przy lagach sa duuuze problemy z wszelkiego rodzaju liczbami...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Ping się liczy czas aktualnej wiadomości - czas poprzedniej wiadomości. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 26 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 heh to wiem ;] chodzi mi auto pinga (cos takiego jak w wierszu polecen) tylko zeby wyswietlalo go non stop aktualnie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Ale masz problem. xD Policz i narysuj. A pingowania chyba nie ma w 39dll, w GMsock jest o ile się nie mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 26 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 dobra mozna zamknac bo sie na mplaya przezucilem bo chodzilo mi tylko o walki teamow (shooter 2d) ;p a w mplayu przyklad jest nawet heh ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi