Elvis Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Ej mam pytanie bo zrobiłem program ale niewiem jak zrobić żeby mi ten program zapisało jako "exe" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Klikasz w menu Create Executable czy jakoś tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 26 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 ale w delphi 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 ale w delphi 7 Skompiluj go, a potem zrób build aktualnej wersji. Menu Project. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Zapisz projekt na dysku i naciśnij taką zieloną strzałeczkę w prawo. Odpali ci program, a tam gdzie zapisałeś pliki projektu, zapisze ci plik exe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi