LionX Dagger Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 właśnie skończyłem czytać symfonie c++ i pytam się co dalej bo po mimo przeczytania jej od deski do deski to i tak nie wiem za co się zabrać więc może macie jakieś sugestie ?? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 ...od prostych Hello Worldów i edytorów tekstu? Po za tym samo przeczytanie nic ci nie da - musisz wszystko to do kupy poskładać. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Lutego 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Tak. Ile masz lat? Serio pytam, bo od tego zależy co polecę. No i najlepiej napisałbyć czy masz smykałkę do matematyki, fizyki itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 18lat , Co do matmy to spoko nawet nieźle mi idzie ale jeśli chodzi o fizykę to niestety nie jest to moja mocna strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Lutego 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 No to jeżeli masz zamiar iść na studia i mają to być informatyczne, to męcz się dalej z C++. Jeżeli nie, to ja bym na twoim miejscu dał sobie spokój z tym językiem, bo hobbistycznie lepiej złapać się za jakieś łatwiejsze środowisko, gdzie czas tworzenia jest kilkukrotnie szybszy. Np. C# .NET, jakiś BASIC. No chyba, że naprawdę upierasz się przy C++. Zacznisz może od gier tekstówek, kalkulatora itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 To coś więcej niż hobby i tak zamierzam iści na studia z kierunkiem programisty A co do gier tekstowych to jestem troszkę wyżej od tego z biblioteką winbgi stworzyłem kółko i krzyżyk XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Więc dobrym wyborem będzie Thinking in C++. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi