PRT Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Mam problem nagrywam płytki nagrywarką podczas koncertów(nie ważne jakich :P) Chciałbym po nagraniu płytki od razu ją przegrać , czy jest sprzęt tego typu ? Możecie zapodać linka ;] ? Chodzi o coś takiego tylko, lepszego :P http://www.digit.pl/grafika/2003.3/19/1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 No to dokup sobie drugi napęd CD-RW xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Zrób sobie obraz płytki a potem z obrazu przegraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Lutego 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Mam problem nagrywam płytki nagrywarką podczas koncertów(nie ważne jakich :P) Chciałbym po nagraniu płytki od razu ją przegrać , czy jest sprzęt tego typu ? Możecie zapodać linka ;] ? Chodzi o coś takiego tylko, lepszego :P http://www.digit.pl/grafika/2003.3/19/1.jpg Jest, ale drogie i nie warto zawracać sobie tym głowy. 2x zwykła nagrywarka i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRT Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 No tak :P ale problem w tym , że nie chciałbym mieć komputera przy sobie ;] tylko jakieś urządzenie ;] Do miksera mam podłączoną nagrywarkę , może jest jakaś taka osobna przegrywarka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi