maciusiowo1 Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Nie wiem co to. Kto zgadnie: "Ta karczma Rzym się nazywa" Literatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Hej, hej, hej, hej-czy to nie miało polegać na tym, że kto odgadnie, to daje następny cytat ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Nie wiem co to. Kto zgadnie: "Ta karczma Rzym się nazywa" Literatura Pan Wołodyjowski, Henryk Sienkiewicz. To teraz ja... poezja. Nie chce tu żydowskich łap! Nie chce tu czerwonych flag! Co to za symbol wyryty w skale Stoi na mojej ziemi? Jest tu zaledwie tych parę chwil A budzi mój niepokój Zdradliwy znak syjonistyczny Zguba mego narodu To znowu Żydzi fetują powrót Kolejną synagogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Nie chce tu żydowskich łap! Nie chce tu czerwonych flag! Co to za symbol wyryty w skale Stoi na mojej ziemi? Jest tu zaledwie tych parę chwil A budzi mój niepokój Zdradliwy znak syjonistyczny Zguba mego narodu To znowu Żydzi fetują powrót Kolejną synagogą Honor - Żydowska batalia Piosenka: Mommy why'd daddy Touch me there Mommy you want to no what I don't even care I didn't touch you there Mommy said she didn't care I didn't touch you there That's why Mommy Smiled and stared Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Korn - Daddy Jako, że maciusiowo złamał zasady, które obowiązywały w tym topicu, powtarzam swój cytat: "Świat bałamut i fiut, fiut, Nic po nim nie gut, gut, gut." Dla przypomnienia - piosenka, ale także wiersz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Józef Baka-Poezje (Uwaga nikczemności świata...)??? EDIT: Trza było pisać od razu, a nie czekać na odpowiedź :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Józef Baka - Uwaga nikczemności świata Dla odmiany scena z filmu: Akcja dzieje się w piwnicy, mężczyzna stoi naprzeciwko kobiety wpatrując się w nią bez słowa. Nagle podnosi rękę w której trzyma gumowy młotek, mężczyzna mówi "będzie dobrze" i ogłusza kobietę uderzając ją nim w głowę. EDIT: Podpowiem że aktor grający w tym filmie jest nieco podobny do Alfreda Hitchcocka i że jest to trzecia część pewnego horroru klasy B. EDIT2: Podpowiem też że ten film miał w styczniu swoją premierę DVD w serii "Kino Grozy" EDIT3: Ehh... Nikt z was nie oglądał Maglownicy Odrodzenie :) ? To w takim razie coś prostszego Pioenka: Now I know I've got to Run away I've got to Get away You don't really want it any more from me To make things right You need someone to hold you tight And you'll think love is to pray But I'm sorry I don't pray that way Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi