rryk Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 jak usunąć głupie informacje dotyczące serwera i strony z tego przykładu czyli np.: HTTP/1.1 200 OK Date: Fri, 23 Feb 2007 21:21:01 GMT Server: Apache Last-Modified: Wed, 13 Dec 2006 18:47:53 GMT ETag: "86cb55-e-d615a840" Accept-Ranges: bytes Content-Lenght: 14 Content-Type: text/plain Via: 1.1 127.0.0.1,1.0.127.0.0.1 Conection: close PS. Proszę o powiedzenie gdzie, którą linijkę trzeba usunąć gdyż zaczęłem tam pewien projekt i żmudne robienie od nowa trochę by mi zajęło czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Tam jest funkcja body clear czy jakoś tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 wiem że jest ale w tym problem ze nie wiem za bardzo jak ją aktywować:D i dlatego proszę was o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 zmienna = ta_funkcja( zmienna ); Nie pamiętam jak się nazywa więc podmień co trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 ok podmieniłem funkcje na HTTP_ClearBody ale nie wiem co wstawić za zmienną PS: ja jeszcze noob a i zapomniałem dodać gdzie to do jasnej anielki mam wstawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Lutego 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 O którą zmienną chodzi? Jeżeli o tą w nawiasach, to tam musi być tekst, który zostanie oczyszczony z nagłówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Zamiast "zmienna" wpisz nazwę zmiennej w której jest to co ma zostać wyczyszczone. xD I najlepiej to wstawić po tym jak odbierzesz cały ciąg z serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 ok kumam ale skąd mam wiedzieć jak ta zmienna sie zwie bo przecież ja nie mam nigdzie napisane jak to sie zwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Eeee... o_o. To jak Ty w ogóle uzyskałeś ten wydruk z serwera? Przecież w jakiejś zmiennej trzymasz to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 słuchaj koleś ja dokładnie nie wiem co o funkcja i zmienna:( bo ja jeszcze noob To wes mi wytłumacz please A i podaj przyklady zmiennej i funkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Zmienna nazwa_zmiennej = wartość; Funkcja nazwa_funkcji( argument_1, argument_x.... argument15); Ja się zapytam tylko, po co się rzucać na coś czego nie rozumiesz? Może podstawy najpierw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Thx już wsio kumam PS. Podstaw już sie nauczyłem i proste gierki już robiłem tak jak pisze poradnik dla noobów rób najpierw proste gierki typu cach clown albo pacman a potem naucz sie podstaw <-i właśnie to w tej chwili robie A jednak nie działa :crying: no wpisałem po skrypcie który pobiera to co mi powiedzieliście czyli string_pobrany = HTTP_ClearBody(string_pobrany); I dalej mi wyświtla ten zbędny nagłówek czemu? Powie mi ktoś czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 widzę ze nikt tu nie chce mi pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 To jak pomoże mi ktoś czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Juz sam sie z tym uporałem dzięki za nic PS. Proszę o usunięcie tego tematu Zamykam. To dowód koronny. A kara? Warn. ;] Dawidsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi