Szymek Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 A więc założyłem serwis pocztowy na stronie www.zzn.com i niewiem skąd wziąść serwer pop3 itp. aby skonfigurować program pocztowy może wy wiecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Ja niewiem bo nieznam tej strony PS:Ja założyłęm pocztę na stronie "INTERIA" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Jak się zakłada na jakimś nieznanym serwisie to tak się ma. Załóż na czymś porządnym typu Gmail, Onet czy Interia. WP ma dziwną politykę antyspamową, a z O2 się często nie chce łączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Ja mam poczte na gmailu ale tutaj założyłem swój serwis pocztowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi