luklew Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Witam. Chcę w jednym poziomie zmniejszyć widoczność. Jednak nie chcę zmieniać rozdzielczości gry. Chcę by to była czarna mgła, która poprostu zmniejsza widoczność. Wie może jak coś takiego zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Na stronie jest przyklad do tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 tu co jest: http://www.gmclan.org/index.php?plik=80 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luklew Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Przekopiowałem żywcem do mojego gm6 i podczas odpalania mojej gry wyskakuje błąd: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Więc zainicjalizuj wcześniej zmienną fog_enable Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luklew Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Sorry, ale jestem w tych sprawach zielony... Dalej nie wiem co mam zrobić... <EDIT> Chyba już wiem. Jak nie wyjdzie to znów zedytuje tego posta. <EDIT> Jednak nie udało się ;/ To samo ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Lol, sprawdź ustawienia errorów w moim przykładzie. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi