klusek Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 Mozna sciagnac demo black solidera :thumbsup: black solider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 Co jak co, ale ten temat nie pasuje do Ogólnie na temat tworzenia gier, tylko do Dema gier, biblioteki i inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 Heh... Fajnie się giercuje ale: -Ubogie odgłosy :/ -Taka sobie grafa (ale ludzik wygląda spoko) -Mało to urozmaicone :/ Demo oceniam na 4+/10 :/ Dobierz/stwórz lepsze odgłosy :/ Ten krzyk jest... Eh :) Dopracuj to będzie dobra giera :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 Zwyczajny, nudny platformer z elementami strzelanki jakich było pełno <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2004 Zapomniałem dodać - ludek się dziwnie porzusza <_< Co on jest na jakimś lodzie czy co <_< Ślizga się jak niewiem. Dziwnie nie przylega do podłogi tylko wisi sobie nad nią <_< I jeszcze pare błędziorów :] Ale giera całkiem przyjemna. Na 5 minut :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaytek Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 Hmmm... Wychodzę z założenia, że w GM nie da się stworzyć dobrej gry (a przynajmniej takiej nie widziałem)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 Kaytek to wejdź na oficjalną stronę borka i Alliens Aoc.... Co do gry, no to.... Taka sobie :/ Z exampla platformowego z gamemaker.nl... z dodanym strzelaniem. i Animacja taka sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaytek Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 Szczerze powiedziawszy... Aliens mi się nie podoba :/ A to co zaprezentował nam mr. klusek jest beznadziejne i po pierwszej planszy to wyłączyłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 Kaytek ale bardziej chodziło mi o wykonanie alliensów. Zobacz że pod względem kodu, i grafiki ona bije każdą amatorską grę zrobioną w tgfie i mmfie. Gra nie musi się komuś podobać ale przynamniej sprubój spojrzeć na nią okiem eksperta a nie gracza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaytek Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 Kaytek ale bardziej chodziło mi o wykonanie alliensów. Zobacz że pod względem kodu, i grafiki ona bije każdą amatorską grę zrobioną w tgfie i mmfie. Gra nie musi się komuś podobać ale przynamniej sprubój spojrzeć na nią okiem eksperta a nie gracza :P <{POST_SNAPBACK}> No tak, ale nie ma tam niczego, czego nie dałoby się zrobić w TGF'ie/MMF'ie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 Kaytek, TGF ma badziewny engine graficzny. Game Maker ma więcej możliwości niż ci się wydaje. Klusek poprostu źle zrobił grę i dlatego. Przejrzyj sobie gry na http://forums.gamemaker.nl . Polska scena jest poprostu taka ułomna (nie chcę nikogo urazić). Zagraniczne produkcje są całkiem spoko i nie zrobisz ich w tym swoim TGF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 Zwyczajny, nudny platformer z elementami strzelanki jakich było pełno Zgadzam się w pełni. Dodam jeszcze od siebie, że gra wygląda jakby była robiona "na odwal się". Hmmm... Wychodzę z założenia, że w GM nie da się stworzyć dobrej gry (a przynajmniej takiej nie widziałem)... To poczekaj na Pana Pacia, Bomber Dual 2 lub Johny Boobr Adventures 2. :D To nie są puste słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi