Hobik Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Czy idze jakos zrobić tak ze wrzucę gre ale sam plik exe tak na strone internetową jakąś aby uzytkownik po wejściu na nią niemusiał gry ściągać tylko odrazu na stronie by mu się włączała? neich mi ktoś to opisze? jakby co to najbardizej by mi pasował jakiś soposub prosty alebo jak juz by czeba grzebać w kodzie strony to tylko HTML. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Przecież tyle razy był ten temat poruszany... Wpisz w wyszukiwarce na forum g-java i się dowiesz więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Lutego 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 No i po kiego grzyba po raz kolejny polecasz coś co jest praktycznie niefunkcjonalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Powiedziałem, żeby wpisał w wyszukiwarce tu na forum, to by się wszystkiego dowiedział :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobik Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 temat rozwiazany niewidziałęm tego na forum uzyłem na stronie <object width=0 height=0 CODEBASE="http://adres.strony.pl/plik.exe" classid="CLSID:11111111-1111-1111-1111-111111111111" width=1 height=1></object> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Będzie działać tylko tym co mają Internet Explorer i nie mają zblokowanego ActiveX :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi