NoooB Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Ktoś może się zorientuje- wiem, że to głupie ale kiedyś widziałem tu gierke grałem se w nią i usunołem. Teraz niepamiętam jak się zwie Jakoś tak "Alien atack on clonny" czy tam "atack on clonny" , wkażdym razie coś takiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Aliens attack on Colony? Masz to na stronie głównej w downloadzie. Edit: Fu, london. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Aliens: Attack on Colony v2.1 autorstwa Borka :) Nom orientuję się i co dalej? :P Edit: Stfu, Black. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoooB Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 ...a skąd ją ściągnąć????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Masz to na stronie głównej w downloadzie. Litości. https://gmclan.org/index.php?pliki=9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi