Crash Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Czy mogłby ktos mi podać jakąś stronke z Spritami do gier. Bo jakoś nie mogę znaleźć... może Wy coś znacie ;] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 GMClan -> Dział linki. Masz tam pełno różnych stron, poszukaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Fajne, dzięki :P . Nawet tego działu niezauważyłem :P P.S : He he :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Wyszukiwarka na forum i znajdziesz ciekawe tematy ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Ech... nie znalazłem w linkach nic ciekawego... A w wyszukiwarce... może coś znajdę ;] Edit: Nic fajnego nie znalazłem :/ Dajcie jakiś super super link :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 spriters-resource.com, no chyba, że jest w linkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=2239&st=0 - jak dobrze przeszukasz temat, to znajdziesz linki do stron z grafikami. Na pewno były takie tematy, popróbuj przez wyszukiwarkę coś znaleźć, bo pamiętam że było :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi