Piczer Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Zrobiłem przykład zrobienia fontanny konfetti. :nuke: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Już to widziałem...tysiące razy. Przykład nie przedstawia niczego ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 No tak bardzo fajnie. Może chociaż daj link na forum, żeby wiedzieć, skąd ściągnąć. I jakiegoś screena by wypadało dać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Link jest w pierwszym poście :blink:. Niestety, niektórym trzeba wszystko podać na tacy -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Ups sorry, nie zauważyłem. Konfetti nawet fajne i mi się podoba. Ocena: 4/5; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Aleś ukrył ten link -.- Nawet fajne. Może sie przydać :D :wheelchair: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Wow !! Ale to fajne !! Jak to zrobiłeś ??!! Nie mów, już widze kod ... xD Fajne, chociaż to w sumie tylko ładna animacja xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi