Elvis Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Mam zamiar zrobić program ale niewiem jak zrobić że mam okienko i chce w nim pisać różne żeczy coś podobnego do "notatnika" albo "wordpad" Temat był źle nazwany. Tytuł poprawiony, a ty otrzymujesz za to warna, bo w regulaminie jest napisane, żeby nie nazywać tematów: "Pytanie!", "Jak zrobić???" itd. tylko konkrety! Twoje "Jak zrobić??" przerobiłem na "Jak zrobić okienko do wpisywania tekstu??". Mam nadzieję, że się nauczysz nazywać dobrze tematy. Marmot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 To chyba trzeba dll aby zrobić takie okno textowe, coś jak notankik Ale nie wiem dokońca :P W dowloadzie gmclan jest przykład formularza moze on ci pomoze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 po co dll jak mozna tak w create aaa='' w step aaa=keyboard_string w draw draw_text(x,y,aaa) pokombinuj z tym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=4070 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi