Elvis Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 A żebysz wiedział :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Jeśli to Marek, to niech mi wyśle PW na http://forums.gamemaker.nl =3 Czekam 10min, a później blokuję konto i daję Elvisowi warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Mam pytanie komu zablokujesz konto ??? :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 mark_overmarsa, ale zaraz będzie blok dla obu jak zaraz się nie uspokoicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 A gdy się uspokoimy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Zablokuję konto mark_overmarsa, a Tobie dam warna. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 aha rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Ha, dobre. Mark Overmars korzystający z Neostrady TP, to mi się podoba :P . Już mógł wziąść jakieś holenderskie proxy czy coś, a nie tak się ujawnić jak na tacy :P . Gotowe, zamknięte. Później skasuje. x] Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Lutego 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Mały hint dla reszty: Elvis rozmawiał w tym temacie sam ze sobą przy pomocy dwóch kont, wiadomo jakich. ...i jak chcecie sobie robić jaja, korzystajcie z proxy :] . Marmot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi