Zychu Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Tytuł: Cursor evade Gatunek: Zręcznościówka Opis: Gra polega na przeprowadzeniu kulki do wyjścia XD narazie tylko demo Download: Demo 1: https://gmclan.org/up900_4_Cursor_evade.html Demo 2: https://gmclan.org/up900_4_Cursor_evade_demo2.html Rozmiar: 975 kb Autorzy: wszystko Ja. tylko muzyka z gamemaker.nl Screeny: Na przyszłość - każdy upgrade wrzucajcie do pierwszego posta, żeby potem nie ściągać kilku wersji gry, albo nie oceniać starej ;) . Marmot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Byłą kiedyś podobna gra na GMC i była całkiem fajna. Twoja też wygląda dobrze, choć ja bym albo zostawił całość w jednolitej tonacji (bez flary przy kulce), albo bym poprawił grafikę i zmienił ten defaultowy efekt na coś ładnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 No, fajna gierka x]. Podziw i wogle, zrob pelna wersje z jakimis 10 levelami. I zeby z kazdym levelem odslanial sie powoli obrazek jakiejs 'dziewczynki' xD Aha i znalazlem buga: jak sie bardzo szybko ruchnie myszą w strone 'exit', to przechodzi do nastepnego lvl... Ale trzeba bardzo szybko ruchnąć myszką xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 fajnie ze sie wam podoba @spyro no zeczywiscie masz racje sprobuje to poprawic @teeGee w pelnej wersji zmienie grafe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Hmm... Nawet wciągające :D . Wystarczy poprawić grafikę, urozmaicić rozgrywkę poprzez dodanie różnych rodzajów przeszkód i gra będzie conajmniej dobra :thumbsup: . EDIT: i oczywiście dać duuuuuuużo etapów :lol: i jakby dało radę edytor plansz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Gra dobra, ale w pełnej wersji zmień muzykę na jakąś mniej "wyróżniającą się" tzn. daj coś spokojnego, melodyjnego, gdyż po raz setne słuchanie tego "dydydydy..." może wnerwić, delikatnie mówiąc... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 i oczywiście dać duuuuuuużo etapów laugh.gif i jakby dało radę edytor plansz nad edytorem nie myslalem ale rzeczywiscie chyba zrobie bo to dobry pomysł muzyke tez zmienie narazie nie moglem znalezc nic ciekawego XD dzieki za ocene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 co sadzicie o takim tilesie: mam zmienic? a jak tak to powiedzcie jaki by wam odpowiadal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Dla mnie tam może być xD Byle by muzyczka i klimat byl przyjemny xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Niezły, ale dorzuć do tego jakieś tło bo ten szary kolor wygląda poprostu brzydko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Gierka nawet nawet, tylko 2 etap za trudny. :lol2: A te szare tło wcale nie wygląda tak brzydko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Ludzie i ludziska!! zamiescilem drugie demo: https://gmclan.org/up900_4_Cursor_evade_demo2.html dodalem nowa grafike jeden nowy poziom dodatkowe obiekty i sami zobaczycie co jescze edit: juz poprawilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 W trzecim levelu brak exita. :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 ups moze pominalem bo mnie brat wyganial i robilem na szybkiego a ten gradient moze zostac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Nawet fajna gra tylko przydało by się jeszcze tło i popraw błąd w trzecim levelu bo nie ma zakończenia. :] Ocena: 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Gradient może być. Adster ja też mam taki odruch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Grafikę z pewnością zmieniłeś na lepsze. Ta nowa przeszkadzajka też niczego sobie... OFFTOPIC: Moja młodsza siostra ma ciekawy odruch grając w Cursor Evade-gdy zginie, rusza myszką w stronę miejsca startu (by ustawić niewidoczny kursor nad kulką-wiadomo, jak to się kończy :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi