Maxpayn Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Mam taki problem robie gre skoki narciarskie i nie wiem jak zrobić że ma narty i jest skocznia pochyla ma 45 stopni i na dole jest wybicie wiecie tak jak skocznia wyglada to ja kzrobic tak ze mam narty np i jade z tej skoczni i zeby jak wjade na kat np 38 potem 23 to ludek zeby sie ludek przekrecal tak jak gracie nieraz w gry DSJ to tam jest skoczek i jak wjezdza na wybicie te sie przekreca.wiecie o co chodzi. Z góry dziekuje! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Ahh szkoda nikt nic nie powie jak to zrobić a jużmialem prawie caly engine tej gry i klapa ahh szkoda :( Edit:sry za dwa posty pod żad cos internet mi nawala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 1.Doublepost!!!! 2.To zapytaj na innym dziale, to dział dla amatorów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 heh administratorzy pozmieniali bo ja to na poczatku dalem w innym diale. :P Ale odpowiec na pytanie a nie tylko nie na temat gadasz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 @shylios: Jakby chciał pytać w dziale dla zaawansowanych to by musiał dać nam porządny kawałek kodu i byśmy mu powiedzieli co jest źle, ew. dalibyśmy mu tylko porady jak to można zrobić, bo w końcu zaawansowanemu tylko rady wystarczą, prawda :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi