Morgo Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Witam! Chciałbym wam zaprezentować moje drugie demo. Nazwa jest tylko tymczasowa (dopóki nie wymyśle nic lepszego :P ) . Gra nie ma nic wspólnego z Aldebar (początkowo miała mieć ale rozwój Aldebar poszedł w zupełnie inną stronę) Tytuł: Aldebar's Dungeons Gatunek: roguelike (RPG) Opis: Jest to prosta gra RPG. Nawiązuje klimatem i mechaniką rozgrywki do takich klasyków jak Ultima, Wizrdry i innych gier z tamtych czasów. Download: Aldebar's Dungeons Rozmiar pliku: 1,1 MB Autorzy:Poza grafiką przeciwników, postaci i obiektów (które zapożyczyłem z Angband) Cała gra jest mojego autorstwa. Screeny: Screen1, Screen2, Screen3 Proszę o wasze opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 hmmm co tu powiedziec mógl bys zrobic inne chodzenie (zeby ruszal nogami) i przeciwnicy tez zeby chodzili bo tak to on tak samo wyglada musisz zrobic jakies animacje idt.Zeby gra byla fajniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 przeczytaj co to jest roguelike i przestań marudzić :P a sama gra, no cóż daleko jej do takiego ADOMa czy TOME, brakuje m.in. inventory, umiejętności czy specjalizacji ale myślę że w przyszłości dodasz i to :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Co moge powiedziec o tej grze... hmm... zbyt czesto nie grywalem w tego typu gry. Jednak tak jak powiedzial pietrus przydalyby sie jakies umiejetnosci, inventory, czary moze jakies. Ogolnie gra jest fajna, grafika tez fajna ale w tego typu grach przeca grafika nie jest najwazniejsza. Nie wiem co wiecej dodac. Poczekam na kolejne wersje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibcio6 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 FAJNA GIERKA MI SIE PODOBA TYLKO TA GRAFA. ALE DOBRZE JEST TOBI tak dalej :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi