Bagno Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 :crying: Czy ktoś by mi pomógł zrobić objekt taki jak samochód?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Napisz dokładniej o co Ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Napisz dokładniej o co Ci chodzi. Chcem wykonać grę samochodową 3 d i chcę zrobić trójwymiarowy z\samochód, pomożesz Cobra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 To ściągnij sobie program do modelowania 3D (blender, 3ds max, cinema 4d) i wymodeluj. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Polecam silnik Panda do tworzenia gier 3d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1_1 Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 A jak stworzy się objekt 3D w innym programie np.3Dmax to jak go odczytać w game makerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Konwertujesz w Marzipanie. Wielokrotnie o tym było na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1_1 Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Daj link do tego marzipana Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Ale ty jesteś leniwy. http://forums.gamemaker.nl/index.php?showtopic=126359 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1_1 Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Tylko jak otworzyć gamemakerem plik *.vtp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1_1 Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Czy ktoś mi odpowie !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 A nie *.vtx? http://www.percsich.hu/data/free/marzipan_manual.html I nie mamy obowiązku odpowiadania na twoje pytania =_=. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Ja zrobiłem prosty czołg, ale samochodów jeszce nie próbowałem w blenderze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi