mr_max Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Robie nową gierke "Rodzina Leone Game"znaczy robia je 3 osoby Ja,pablo i spyro.W tej gierce bedzie okolo 30 misji można bedzie tam wchodzic do wiekszosci budynków jezdzic autami jak np. zabijesz kogos to beda gliny gonić idt.Postaramy sie wszystko zrobić co potrafimy żeby gra było wypasiona w kosmos i jeszcze jedno napiscie co bys cie chcieli zeby bylo w tej grze to postaramy sie zrobić żeby gra była super. :) Czekamy :) :) Hmmm....może ktoś chce do nas dolonczyc i robic ta gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 ja bym chciał grafikę a'la Oblivion i elementy RPG. pasuje? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Pomyślimy nad tym każdego wypowieć się liczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Chciałby zobaczyć w tej grze cut-scenki ze Screaming Orgasms 4 i zdjęcia Krystal Steal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Zapowiedź gry umieszczona w złym dziale i niezgodna z formularzem. Mam dosyć takich tematów w stylu "robię grę, powiedzcie jaką". Warn i zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 patrysław to do jakiego dzialu to dać? Ok black pomyslimy nad tym :) Może ktoś chce z nami robić ta gre przydal by sie ktos :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Jeśli zamykam temat, to znaczy, że ma być zamknięty. Na przyszłość: masz jakieś wątpliwości, to pisz od mnie PMa. I chyba nie zrozumiałeś blackmaulowej ironii. Zamykam ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 tworze sobie nową gierke "Rodzina Leone Game"znaczy robia je 3 osoby Ja,pablo i spyro.W tej gierce bedzie okolo 30 misji można bedzie tam wchodzic do wiekszosci budynków jezdzic autami jak np. zabijesz kogos to beda gliny gonić idt.Postaramy sie wszystko zrobić co potrafimy żeby gra było wypasiona w kosmos i jeszcze jedno napiscie co bys cie chcieli zeby bylo w tej grze to postaramy sie zrobić żeby gra była super. smile.gif Czekamy smile.gif smile.gif Hmmm....może ktoś chce do nas dolonczyc i robic ta gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Ten temat został już zamknięty a ty dostałeś warna. Po co się narażasz U_o Połączyłem ze starym x] Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi