Szymi_2004 Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Tytuł: Kulki Singielplayer Gatunek: Coś jak Pac-Man Opis: Kulki Singielplayer to moja pierwsza opublikowana produkcja, jest to połączenie gry zręcznościowej z grą logiczną. Głównym celem gry jest pokonanie (a przynajmiej jak na razie w demie) Burgera (Bossa). Demo posiada tylko 1 poziom i nie ma w nim muzyki ale nie martwcie się w pełnej wersji już będzie. Myślę że zrobię również wersję Multiplayer ( w swoim czasie jak na razie jestem początkującym tzn. poznać zasady tworzenia gier MP) na przynajmniej 5 osób. Jest to wersja beta to znaczy że pełna może być zupełnie inna od tego demka. Download: http://www.gmclan.org/up1806_4_Kulki_SP.html Autorzy: Programowanie: Szymon Kowalski Fabuła: Szymon Kowalski Grafika: ---- (w demie grafika jest z głównego folderu GM) Muzyka: Szymon Kowalski Screeny: http://images20.fotosik.pl/6/739e42cc1eb51f47med.png http://images20.fotosik.pl/6/360a462a68a0d56e.png Proszę oceniać z wyrozumiałością ponieważ jestem początkującym. Pozdrawiam Szymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 haha, fajna gra :) jak na początek - całkiem fajnie, spróbuj popracować nad własną grafiką, dodaj więcej poziomów i zwiększ poziom trudności zagadek jak i samej rozgrywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Gatunek: Coś jak Pac-Man Ta gra "wogle" nie przypomina Pac-Mana :) Chciałeś, by było pobłażliwie-do każdej "podoceny" dodałem 1 punkt: Grywalność-3/10 (ciekawie się grało za pierwszym razem) Dźwięk-2/10 (dobrze, że jakiś jest) Grafika-3/10 (te GM`owe sprite`y tak źle nie wyglądają (co ja gadam :) ), ale się trochę mi "przejadły" :) Wykonanie-5/10 (brak błędów, brak "polotu") Ogółem:3,25/10 (widziałem gorsze buble, dużo gorsze :) ) Jak na pierwszy raz...nie jest tragicznie, ale krótko (się gra) :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi_2004 Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Spokojnie z tą grafiką zrobię swoją (w pełnej wersji). Pisałem przecież że to demo :). Pozdrawiam Szymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibcio6 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 fajna gierka ale postaraj sie wrzucic wlasna grafike i dodaj lepszy poziom trudnosci i jakie fajne efekty :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Gra może być 5/10 Ale dodaj lepszą grafike, tak z 50x lepsza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi