Tymon Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 http://www.kurnik.pl/ Black! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 http://www.kurnik.pl/ Black! xD Hm.. no tak sry ;) btw. http://kurnik.org ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Tak dzis zagralismy z pietrusem w siachy ;d firemark: terrible xd pietrus_pan: xD pietrus_pan: nie moge juz roszady zrobic ;( firemark: przykro mi xD pietrus_pan: zjadlem pionka firemark: zamach stanu xD pietrus_pan: jaruzelski dostaje s zalu firemark: teraz zrobie najwiekszy skanadal siwata firemark: a nie pietrus_pan: ?! pietrus_pan: graĆ firemark: gdyby cie zbil firemark: krolowa pietrus_pan: co mi tam zbiles firemark: bylby to skadnal pietrus_pan: kunia? firemark: ale by bylo smutno firemark: tak firemark: zwlailem ci kunia pietrus_pan: mam MROCZNY PLAN pietrus_pan: hahahaha pietrus_pan: obys go nie wykryl pietrus_pan: wą mi z tym firemark: A NIE pietrus_pan: co to za ruch pietrus_pan: cofaj pietrus_pan: lol pietrus_pan: glupi rucvh xD firemark: ej firemark: zle ustawilem krolowa firemark: moge firemark: xd dziekuje pietrus_pan: za pozno pietrus_pan: jak chcesz cofnac, klikaj odrazu guzik pietrus_pan: bo ja nie patrze jak mysle na chat pietrus_pan: wą firemark: w tyle jestem firemark: myslisz ze jestem glupi? xd pietrus_pan: tak pietrus_pan: wlasnei zrbiles glupi ruch pietrus_pan: oj pietrus_pan: krol jest w ciezkiej pozycji firemark: ha :D firemark: won firemark: czas -_- pietrus_pan: lol pietrus_pan: czemu tak malo ustawiles _o firemark: przypadek pietrus_pan: heh firemark: zrobilem firemark: cos zle xd firemark: przegralem xd pietrus_pan: :[ pietrus_pan: a miales taka fajna pozycje ;q firemark: more ? pietrus_pan: a chcesz? ;p pietrus_pan: chcesz black? ;q firemark: nie thx firemark: weź go sobie firemark: -_- pietrus_pan: lol firemark: w kazdej parti tak jest firemark: nie dam xD pietrus_pan: lol? xd pietrus_pan: jak w kazdej pietrus_pan: cos ci sie popierpapier firemark: xdf firemark: zawsze pionkiem odchylasz gonca firemark: schiz pietrus_pan: ekhm pietrus_pan: grac pietrus_pan: slaps Firemark firemark: fire firemark: renderuje firemark: grales w szachy960? xd firemark: schiz pietrus_pan: lol pietrus_pan: nie xd firemark: to sa szachy firemark: z randomowym firemark: ustawieniem pionkow pietrus_pan: XD firemark: fire miec problem? xd pietrus_pan: ta pietrus_pan: k firemark: zdaje mi sie firemark: ze cos zrabia partie pietrus_pan: lol pietrus_pan: xD pietrus_pan: ale atak ladny pietrus_pan: xD pietrus_pan: potrojny atak pietrus_pan: krolowka, goniec, wieza pietrus_pan: ! pietrus_pan: tego sie nie spodziewales firemark: poddaje sie xd firemark: bierz firemark: gonca nie wezniesz pietrus_pan: lol firemark: bierz wieze xd pietrus_pan: hm pietrus_pan: tak jak pietrus_pan: myslalem pietrus_pan: ;p firemark: dzieki stary firemark: hm firemark: nie widzlaem firemark: xd pietrus_pan: PFF pietrus_pan: wiezy nie dam firemark: daj cofnac firemark: plz firemark: xd pietrus_pan: rob ruch firemark: plz pietrus_pan: cofne wieze na poprzednie miejsce firemark: hm pietrus_pan: xd firemark: czy ja dobrze zrobilem ? xd pietrus_pan: nie wiem pietrus_pan: xD pietrus_pan: cofasz firemark: jeszcze raz xD pietrus_pan: czy co pietrus_pan: cofaj pietrus_pan: Xd pietrus_pan: :P firemark: dzieki pietrus_pan: to bedzie pietrus_pan: lepszy ruch pietrus_pan: ;p pietrus_pan: zara zobaczysz czemu pietrus_pan: xD pietrus_pan: oj pietrus_pan: xD pietrus_pan: o jedno pole za malo pietrus_pan: xd firemark: ;o firemark: chcesz cofnac ? pietrus_pan: nie pietrus_pan: ;p firemark: a firemark: juz widze xD pietrus_pan: nie widzisz xD pietrus_pan: nie mozesz widziec pietrus_pan: nieeee!!1 pietrus_pan: xD pietrus_pan: o pietrus_pan: co ja slysze pietrus_pan: w winampie pietrus_pan: niewidzialana armia pietrus_pan: wk*iasz mnie xD firemark: why? ;d pietrus_pan: krol otoczony pietrus_pan: przez 3 pionki! firemark: ? xd firemark: osz ty ku*wo szpetno pietrus_pan: xD pietrus_pan: ;p pietrus_pan: haha pietrus_pan: moge sie ruszyc wieza pietrus_pan: ;p pietrus_pan: gupis pietrus_pan: xD pietrus_pan: mogles konia ratowac krolem pietrus_pan: x;p firemark: fakt xD pietrus_pan: go go pietrus_pan: nie czituj pietrus_pan: xD firemark: wieza firemark: na polu firemark: jednorondym pietrus_pan: druga pietrus_pan: ;) pietrus_pan: zara bedzie mat by pietrus pietrus_pan: tego sie nie spodziewalem :D firemark: krol mowi wa :D firemark: wlasnie na niego patrzylem xd pietrus_pan: xD pietrus_pan: myslales ze wieza uciekne? ;p pietrus_pan: SZACH firemark: tu mnie w dupe ugryz pietrus_pan: ok pietrus_pan: :[] pietrus_pan: jsjsjsjsjsjsjjsjsjsjssjsj firemark: eeoeoeoeoe pietrus_pan: jsjsjsjsjsjjsjsjsjss pietrus_pan: ;[] pietrus_pan: :> firemark: :o firemark: xd dobra nara firemark: xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 @Firemark: Głupie to i nieśmieszne ;p @Bruce: Od kiedy masz poker na kurnik.pl -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Dobra, dziś (2 w nocy? ) jest Sobota to mówie tak: Będę czekał dziś o 20 do 21 na gmczacie ( tak to sie chyba nazywa :]). Gramy jak wy sie umywiliście w Kalambury. Jeżeli będzie mało osób ( poniżej czterech) to wogóle tego nie będę organizował ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Jakim gmczacie? W jakim pokoju? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 www.gmclan.org i tam w menu jest coś takiego jak GM CZAT :] . Trochę szukania, błagam xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Marmot.. czy musimy grac na kurniku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Tak ;p . No to dzisiaj graliśmy bardzo długo w Kalambury. Było nieźle ;p . Większość z nas pozaliczała porządne rotflmao podczas tej gry, zarówno z rysunków jak i odpowiedzi xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 bo ja wim? xd byle proste i szybkie Ja pisze z początku, później marmot jedzie :] Na początku było troche ciężko, nikt nie przychodził (Marmot :*),ale sie pozbierało troche. Przyszedł później Patrysław,za kilka minut szok: Co lepsze każdy z nich nie był Patrysławem :D Patrysław groził kickami na gmczacie ale jak to sie skończyło to nie wiadomo :P i Wogóle zabawa z początku była rewelacyjna :] choćby narysowany penis z wytryskiem na palce,a później sie to okazał krem do rąk ~1136_2: marmot ~1136_6: marmot ~1136_1: marmot ~1136_7: marmot ~1136_6: ! ~1136_1: xD ~1136_2: xD ~1136_6: xD ~1136_7: xD ~1136_5: XD ~1136_2: cycki ~1136_6: xDDDDDDDDDDD ~1136_7: zart ponizej pasa No i Hasła też były rox: Później zwaliłem na film, teraz niech Marmot gada :] edit: na następny tydzień nie zapomnijcie o rejestracji na kurniku :] edit2: niezauwazylem posta który u góry :] niech ci będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Ta, jeszcze było coś takiego, że ktoś narysował penisa w erekcji. Nikt nie mógł zgadnąć o co chodzi i wyskoczyło, że hasło to: RURKA Z BITĄ ŚMIETANĄ. EDIT: Dorzucam jeszcze jakieś dwa screeny: Brakuje mi tych najlepszych :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Dobra, następnym razem gramy w literaki :D kto sie zgłasza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Ja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 I Ja! Co do kalamburów to najbardziej odmużdżająca gra na świecie ;P. I z babolami, bo wszyscy próbują różne warianty czegoś (i każdy pisze że jest bliski poprawnemu) a tu się okazuje że chodzi o coś zupełnie innego. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 no idealnie gralo sie w kalambury xD albo ktos narysowal konia a haslo bylo 'pudernica' xDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Dobre było z ołówkiem. Wszyscy piszą jakieś "ołówek z krainy czarów", "ołówek hitlera", "ołówek z wibratorem", a tu się okazało, że hasło było po prostu "ołówek" :) Poza tym, proponuję kolejną partyjkę w Kalambury, ta gra wymiata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Może jakaś nieoficjalna partyjka w kalambury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Wbijać: http://www.kurnik.pl/start/5115251 Niewymagana rejestracja xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 ej a dlaczego nie napisales kto wygral dwa razy??? jbc to ja :P (to taki zart w stylu bigsharka) XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Ja zaraz wejdę, jak tylko będę mógł (dostałem kick za flood xD). I proponuję grać przy stole dla zarejestrowanych żeby było widac kto kim jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Ale tak to jest zabawa bo nie wiadomo kto jest kim ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Ale tak to jest zabawa bo nie wiadomo kto jest kim ^^ . Nie zupełnie. Ja sie odrazu żucam w oczy. Ci co ze mna grali wiedzą o co chodzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 teraz zescie sie rozeszli xD ja sam zostalem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Dobra. Dzisiaj nie było tak świetnie jak wczoraj, ale dam trochę screenshotów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Gratuluje co niektórym analnego poczucia humoru. ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Ale tak to jest zabawa bo nie wiadomo kto jest kim ^^ . odezwal sie ten co uwazal mnie za Firemark'a :] EDIT: kto teraz wbije? bo jakby cos jestem juz na tym 'stole' co marmot podal :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 http://www.kurnik.pl/start/5128626 - zapraszam do gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 http://www.kurnik.pl/start/5128353 --> powtorka z rozrywki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi