bartek1990pl Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Potrzebuje highscore rozmiarow 250 na 250 ! pomocy :) te zwykle mi niewystarcza jakos bo jest za duze :( grafika tzn. ??? chyba kod :) ... żeby ładnie wszystko wyglądało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Chodzi o kod czy grafikę? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 To masz: draw_highscore(view_xview,view_yview,view_xview+250,view_yview+250); I to w draw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 To masz: draw_highscore(view_xview,view_yview,view_xview+250,view_yview+250); I to w draw. ale wtedy to pół HS ucina :/ ... i wogule jest totalna porażka ... a jak zmiejszyć odstępy między np. 1. miejscem a 2. miejscem i między <nick> i punkty ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Najlepiej zrob se własny highscore i zapisuj wyniki do rejestru/plików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Wystarczy zmienić z 250:250 tak jak ty chcialeś, na np. 100:100 xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 a mi wychodzi coś takiego :/ ... jak to przesunąc ? :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 to pomoże ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 https://gmclan.org/up152_11_highscore.html Oczywiście nie zapamiętuje wyników i barkuje kilku funkcji, będziesz musiał sobie to dopisać =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 :crying: a zrobisz wszystko :lol2: bo dla mnie te HS to czarna magia :P a jak zrobić żeby wogule wyniki ( te co w grze zdobędziesz ) się pojawiały na liście ? :rolleyes: bo takie coś to ja sobie mogłem w paince maznąć :D ... :unsure: pomóż znów ktoś :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Masz funkcję przecież, nazywa się hsAdd i przyjmuje 2 argumenty: name, score. Wszystkie funkcje opisałem - dość skromnie ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 lepiej jakby ktos zrobil dokladny przyklad ... :/ bo nic nie czaje :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 pomocy ! ja musze te high score miec ! pliska niech ktoś pomoże jak to zrobić ? :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 jestem zmuszony do pisania 3 postu z kolei :P , bo jak narazie nikt nie pomógł :( a mi to jest bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo potrzebne :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 @up a co noobostwo cie zmusza i sprawia, że: 1.twoje posty nie mają sensu 2.zapominasz o funkcji edit poza tym co? O 0:11 drugi (mniejsza juz pierwszy) a trzeci 11:11 to co mieli wstać w środku nocy żeby ci napisać? Dlaczego co jakiś czas sie tacy pojawiają? oki koniec offtopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi